Breitling Galactic 44 klockor kopior

av | 24 oktober, 2019

Även om Breitling-tillverkningen främst förknippas med kronografens komplexitet, erbjuder den flera enklare modeller med en sportig känsla, till exempel den nya Galactic i ett förstorat kuvert.

Navitimer, Transocean, Chronomat – alla dessa kollektioner byggde styrkan hos märket Breitling med hjälp av komplikationen av ett mekaniskt (och ibland kvarts) stoppur. Även om varje version fake rolex har ett stoppur är det varumärkets clou och dess kännetecken. Speciellt den interna versionen av B01-kronografen (vi testade den HÄR) gör ett stort intryck, men Breitling är också enklare klockor, till exempel den nya versionen av Galactic. Något helt rätt för älskare av märkesstil, inte nödvändigtvis förtjust i ”kronografisk” stil.

Klockan, hittills tillgänglig i den automatiska versionen av 42mm och två fake Breitling mindre storlekar (36 och 32mm), har vuxit till mycket sport 44mm. Det borsta stålfodralet har en borstad ram med gummifyllt index, och under ett safirglas en svart vintage urtavla – med beige ljusa applikationer. En blå och silver urtavla kommer också att finnas tillgänglig. Alla versioner har datum (klockan 3) och veckodagen (klockan 12) klippt ut i urtavlan.

Galactic 44 drivs av en automatisk kaliber 45 (ETA 2834-2). Varje modell kan tillverkas på ett läder (två versioner att välja mellan) eller gummi eller material (”militär / pilot”).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *