Rolex

Kopior Rolex klockor Storbritannien är schweiziska-gjorda lyxklockor, design, produktion, och upprätthåller alltid den traditionella stilen. Dess prestanda inkluderar automatisk, singel kalender, dubbel kalender, vattentät, damm, etc., fungerar bra, särskilt urtavlan, bord och band, snidade in i kronan är dess högkvalitativa skyltar. Eftersom märkesnamn klockar i användningen av avancerad utrustning, högkvalitativa material, för att uppnå en fin bearbetning, högkvalitativ finish. Riktigt Rolex klockor, oberoende av utförande, texten är mycket bra, det finns en perfekt känsla, vilket är en viktig aspekt av äktheten av identifiering.
Från utsidan ser Rolex fint ut, rem, krona, engelska ord klart, komplett och imitationstabell skal grovt, text något suddigt. Speciellt bordet i slutet, täcker tänderna, mycket fin och klar, ren och har tredimensionell känsla, medan imitationen av grov och ingen tredimensionell, generellt relativt grunt. Vikt, känner verkligen en del av det verkliga, falska ljuset mycket (Obs: men lite imitation inuti lägger också en kopparring). På 18K guldet till Rolexs fodral har remmen, den reala saken i allmänhet från den nya till den gamla guldkvaliteten, färgen oförändrade imitatprodukter 14K guld eller lägre K guld eller 18K guldpläterad, men över tiden kommer den att byta tillbaka till ursprunglig färg. Star of the Rolex, som ligger i bordet av diamanter är sant, och imitation av diamanter är falskt.
Marknaden har också en reell väska, rem, inuti Rolex klockans rörelse, så det bästa sättet att använda specialverktyg för att öppna bordet. Really kopior Rolex Schweiz-rörelse, en pry till det automatiska roderet, rörelsesklip graverat med ROLEX-ord, men också inristat med kärnnummer: 1570,2135,3135,3035 … … och så vidare finns det ingen falsk. Verkligen rörelse maskin fin, tydliga linjer, falsk rörelse är relativt grov och mörk.
Vidare avlägsnande av klockan, sidan av bordets sida med mitten av bordet, botten av mitten av bordet, imitation av det grundläggande nejet (viss imitation också men inte snyggt och klar);
Många vet att Rolex klockor har ett certifikat, allmänt känt som ”Rolex Klockor” -kontot. Det är faktiskt ett officiellt precisionstidscertifikat (Garanti attestation de Chronometer Official). Var och en tittar bara på ett certifikat, ovanstående nummer och tittar på en av en korrespondens. Om det är förfalskat märke Rolex klockor, då är det här certifikatet är förbundet att vara falskt, så vi skiljer äktheten av tiden, är detta certifikat också en mycket viktig grund för bedömning. Rolex klockor ovanför certifikatet har också många åtgärder mot förfalskning och teknik. Huvudsakligen enligt följande:
1, papperet är mer speciellt: sant certifikat, tjockleken på papperet är relativt tunn, ytan är inte jämn; och felaktig papperstjocklek är tjock och hård, ytan är också relativt jämn beröring.
2, certifikatet har ett fluorescerande: sant certifikat på båda sidor, vänster och höger har en fluorescerande linje, i pengar under lampan kan se, gjorde det mesta av falsk form inte.
3, certifikatet har ett vattenmärke: När certifikatet mot ljuset lyfts för att se när du kan se certifikatet på vattenstämpeln finns det ett antal Rolex klockor ovan, och det falska bordet kommer inte att ha.