Den nya Fake TAG Heuer Aquaracer GMT

av | 20 april, 2020

Mörk som natten och blå som dagen har TAG Heuer släppt en ny Aquaracer GMT för 2020, fylld med en blå och svart 24-timmarsram. Ett nytt tillägg till kollektionen, denna klocka liknar en annan GMT-klocka som vi har lärt känna och älska, men TAG Heuer har injicerat Aquaracer-vattensport-DNA i denna klocka på ett sätt som skiljer det ut i fråga om övergripande funktionalitet. Vad som är bra för jet-set är bra för jet-ski.

fake Tag Heuer

Denna klocka tar all GMT-funktionalitet – den dubbelriktade 24-timmarsramen klockor kopior av aluminium och förmågan att spåra flera tidszoner – och parar den med en robust och igenkännbar design som genomför resten av Aquaracer-kollektionen. Det är välkänt att Rolex släppte GMT BLNR 2013, som introducerade denna speciella kombination av tvåfärgade bezel. Även om denna klocka kan ha en likhet med den klockan i detta avseende, är det svårt att fel TAG Heuer för valet.

Den här kombinationen av färger är helt enkelt meningsfull på en GMT-klocka: De blå spåra dagen och de svarta spårar natten. Det är där någon likhet slutar, eftersom TAG Heuer har en väskekonstruktion här som helt och hållet är sin egen. Aquaracer GMT har sina vinklade tappar och lutande fodersidor polerade och borstade ytor mot en mängd olika toppar och dalar. Och så finns det urtavlan, som är dekorerad med en kant, borstad design och en solstråle-finish, allt i blått.

fake Tag Heuer

Som GMT lyser Aquaracer verkligen på ett unikt sätt, vilket ger användarna möjlighet att spåra flera tidszoner. Rörelsen Caliber 7 möjliggör en oberoende rörlig GMT-hand, som i detta fall görs i blått med en stor spetsig pil som berör det yttre minutspåret på ratten. Klockan är tätad med en nedskruvad krona som möjliggör 300m vattenbeständighet. Även om måttstorleken kan verka lite stor vid 43 mm passar den med klockans övergripande estetik som en robust jack-of-all-handel. Designen har en viss snygghet och manlighet som är ihopkopplad smart med den solbrast, mönstrade urtavlan. Som en extra bonus görs även de markerade markörerna och ramen-pipen i en Super-LumiNova med två färger.

fake Tag Heuer

 

Precis som med andra modeller i denna linje kommer Aquaracer GMT på ett stålarmband fake Tag Heuer med ett knapplås med dubbla släpp. Ur ett funktionsperspektiv träffar den nya TAG Heuer Aquaracer GMT alla märken som en sportklocka bör träffa. Efterbehandlingen och designen av stålhöljet är robust, och totalt sett ser det ut som ett mycket mångsidigt erbjudande. Från havet till himlen är denna nya utgåva från TAG Heuer verkligen värd en titt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *