Return of a Rare Chronograph fake Audemars Piguet

av | 28 maj, 2020

I urmakeri utbyter ofta det förflutna med nutiden.
fake rolex
I dag har de allra flesta varumärken införlivade stilar och linjer från det förflutna, men för traditionella tillverkningar som Audemars Piguet måste du bara söka hemma.

2020-nyheter, som du kan gissa också från namnet Audemars Piguet [Re] master01 är inte en nyinspelning utan ett troget återförande som ger oss en av de sällsynta kronograferna i Maison 1943.

Audemars Piguet vintage chronographs är mycket sällsynta fake cartier klockor: mellan 30 och 50-talet tillverkningen påstår sig bara ha byggt 307 och [Re] master01 är så identisk med de ikoniska exemplen att det verkar som att de i Le Brassus anlitade Doc och Marty och skickade i det förflutna för att ta dem tillbaka.

fake Audemars Piguet

Estetik

Konstruktionen är identisk med referens 1533 från 1943.

40 mm stålfodralet är runt med handtag vars tårprofil inte finns i den senaste koden 11.59 men inte i alla katalogurar under de senaste 10 åren. Bezel- och avfasade pushers är i 18 k guld för att återkalla ratten som i sin tur är reproducerad med en annan nyans med en läderrem.

fake Audemars Piguet

Utformningen av ratten, som också är trogen mot referensmodellen, visar tachymeterskalaen i den mest distala delen och den av minuterna omedelbart inuti.

[Re] master01 har något försänkta räknare som håller indikationen på 4/5 av den ursprungliga klockan över indexet på 15 minuter inuti den 30 minuters räknaren som är placerad klockan 9 för att möjliggöra läsning upp till 45 minuter.

Denna funktion begärdes av Jacques-Louis Audemars (1910 – 2003), medlem av en av de två tredje generationens grundande familjer, att skämma bort sin passion för fotboll och ange den första halvan av ett spel.

fake Audemars Piguet

Rörelse

På denna resa från det förflutna till det nuvarande Audemars Piguet [Re] master01 anskaffades en automatisk lindningsrörelse med funktionen av en kronograf styrd av en mekanism med ett vertikalt ingrepps fake Audemars Piguet kolonnhjul. Kaliber 4409 erbjuder flyback- eller retour-vol-funktion som genom att trycka på en enda knapp gör att du kan återställa den centrala sfären i sekunderna så att den startas omedelbart.

fake Audemars Piguet

Som förväntat av en Audemars Piguet är rörelsen noggrant avslutad: Perladen finns på fram- och baksidan såväl som fasterna på vinkellementen. Den oscillerande massan i 22 karat rosguld är satinbehandlad och dekorerad i Clous de Paris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *