fake Omega Railmaster Master Chronometer Denim Blue [cena]

av | 30 augusti, 2019

Efter förra årets version med antracit och ljusgrå urtavla presenterar nu Omega en uppdaterad version av Railmaster-modellen, som i utseende och färg hänvisar till denim. Detta material valdes inte av misstag.

När man tittar på Omegas erbjudande, där de första fiolen har spelats av olika Speedmaster- eller Planet Ocean-varianter i flera år, är det svårt att inte märka att Railmaster är en samling som finns kvar i skuggan för de andra. Den första modellen av denna linje debuterade 1957 och på grund av dess anti-magnetiska egenskaper fungerade den på handleden hos järnvägsarbetare och fabriker, dvs där klockorna utsattes för klockor kopior magnetisering. Dessa människor använde ofta denimbyxor och overall som arbetskläder. Det är därför som den nya Railmaster Omega tog på sig ett denimbälte och motsvarande färg på urtavlan.

Om du regelbundet besöker CH24.PL, kommer du säkert ihåg den begränsade versionen av Railmaster som visades förra året – förberedd för 60-årsjubileum. Under samma Baselworld-mässa presenterade Omega också en annan version av Railmaster (med antracit och ljusgrå sköld), som i översvämningen av andra nyheter gick helt obemärkt. Nu debuterar samma klocka nu i en ny version.

Railmasters ”denim” -skiva är faktiskt en blåmålad, vertikalt borstad yta, som ser – särskilt på avstånd – hur levande denim ser ut. Klockan kommer att finnas på ett Nato-denimbälte med läderfoder och bälteslingor och den karakteristiska kontrasterande sömmen vi känner från byxor. Vid denna tidpunkt är det värt att erinra om att denimmotivet redan har dykt upp i klockor (t.ex. i Hublot-erbjudandet, där urtavlan gjordes av detta material). För dig som inte gillar remmen har Omega också förberett en version på ett stålarmband.

Förutom färgerna skiljer sig inte den nya Railmaster från modellen från förra året (vi skrev om den HÄR). Han fick ett 40 mm kuvert av borstat stål med en vattenmotståndsklass på 150 m, en konvex safirkristall med antireflektion och en grunduppsättning indikationer: timmar, minuter och sekunder. Den senare fake rolex ansvarar för den orange lollypop-pekaren, som i sin form hänvisar till en järnväg klubba.

Klockan driver magnetbeständig upp till 15 000 gauss kaliber 8806. Byggd på 35 stenar, mekanismen fungerar med en frekvens av 3,5 Hz och garanterar 55 timmars kraftreserv, genererad från en fjädertrumma. Werk fick också Master Chronometer-certifikatet utfärdat av METAS. Den var dekorerad med ett mönster som är karakteristiskt för Omega och doldes under ett helt lock med NAIAD-förslutning (alla inskriptioner och markeringar är alltid ordnade på samma sätt i förhållande till kuvertet).

Alternativet ”Denim” Omega Railmaster på Natos denimbälte kommer att kosta 18 500 PLN. Ett stålarmband ökar priset till 19 000 PLN.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *