Replica Rolex Daytona Klockor Everose Ref 116505

av | 30 oktober, 2017

Presenterad tidigare i år, är ny Rolex Daytona Everose (Ref.) Automatisk kronograf klocka 116505 packad i en låda rosa guld exekverad utan defekter.

Att vara en av de ädla modellerna Quiverfull-familjen Rolex, Daytona-serien introducerades först 1949 och kommer att fira sitt 60-årsjubileum nästa år.

Klockan är utrustad med sin inre rörelse av den välkända kopior Rolex 4130 som introducerades för åtta år sedan för att ersätta det legendariska, snabba nederlaget för El Primero Zenith som utlöste tidigare iterationer av Daytona.

Med färre komponenter än en normal kronograf med samma funktionalitet, rörelsechock i en standardfrekvens på 28 800 vibrationer per timme och lagrar tillräckligt med energi för att driva klockor kopior så länge som 72 timmar.
Rolex-kopior@http://www.klockor-kopior.com
Om du inte bär på klockan varje dag gör en klocka ”körsträcka” utbredd att klockan är bekväm att använda än andra kronografer som drivs med ETA Valjoux 7750 kaliber, vanligtvis med 44-46 timmars kraftreserv.

Jo, åtminstone kan du enkelt ställa klockan i ett kassaskåp på fredag ​​eftermiddag och hitta fortfarande kryssning på måndagsmorgon, så att du inte behöver bry sig om att återspolla och återställa den lilla gadgeten.

Den COSC-certifierade timepiece sportstandarden för alla Daytonas fall 40mm med Crown Triplock spole.
Det är den svarta ringen med subdotteriella sekunder på klockan kl 6, samt 30 minuters kronograf totalisator klockan 3 och 12-timmars klockor 9 är täckt med ett glasskrapresistent safir.

Precis som alla moderna Daytonas är Everos vattentålig till 100 meter, men det rekommenderas starkt att inte använda pushers när det är under vatten eftersom vattnet sannolikt kommer att fly in i den dyrbara rörelsen som förstör det effektivt.
Referensen. 116505 modell levereras med Oysterlock armband med Easylink justeringssystem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *