Panerai firar årets apa

av | 28 september, 2017

Som en del av sin serie dedikerade till kinesiskt nyår, avslöjar det schweiziska-italienska varumärket en begränsad upplaga Luminor av apen.

Mötet mellan två gamla och avlägsna traditioner panerai replika uk födde sjön kopior Panerai Luminor 1950 3 Days Automatic Acciaio. Ny specialutgåva som skrivs ut i endast 99 exemplar under apen år i samband med serien skapad av Officine Panerai som en hyllning till den kinesiska zodiaken, är den den åttonde modellen av den här exklusiva serien lanserad under 2009.
panerai-kopior@http://www.klockor-kopior.com
Apen år börjar måndagen den 8 februari 2016 och slutar fredag ​​den 27 januari 2017. I den kinesiska zodiaken är apen förkroppsligad med dygder som intelligens, vältalighet och talang. Liksom alla modeller i denna serie, finns det nya Luminor 1950 Sealand med replika panerai ett lock som graveras med bilden av apan. Om ämnet och stilen av gravyr tillhör den kinesiska astrologiska traditionen, är sofistikerad teknik som används av italienska hantverkare helt manuella.
panerai-kopior-1@http://www.klockor-kopior.com
Först bränns stål med ett specialverktyg, ”sparsello”. Guldfilamenten är sedan inbäddade i furorna i stålet. Guld injiceras i flera parallella lager, sedan slå upp helt fylla spåren etsade för att försköna bilden av apan. Detta arbete kräver en mycket exakt kunskap hos hantverkare, eftersom guldsongen är inlagd på ett omslag som har blivit inristat och polerat. Det här inristade locket, tillsammans med en liten spegel i sitt inre, döljer en minimalistisk gråskal med en liten sekunderräknare klockan 9 och ett datumfönster vid 3 klockan. Den är monterad på ett 44 mm Luminor 1950-fodral, helt tillverkat av AISI 316L satin i rostfritt stål, som kronskyddssystemet ovanför lindningskronan.

Denna klockor kopior har en tillverkningskaliber Panerai, den automatiska kaliberen P.9000, med en 3-dagars energibesparing, en dubbelriktad oscillerande vikt och ett snabbt justeringssystem av tiden, vilket också kommer från automatiskt ändras datumet. Luminor 1950 3 Days Automatic Acciaio Sealand – 44 mm (PAM00850), som endast är tillgänglig i Panerai-butikerna runt om i världen, är vattentät till 10 bar (100 meter djup). Monteras på ett mjukt brunt läderband, det kommer med ett utbytbart rem, en skruvmejsel och ett speciellt verktyg för att byta armband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *