Klockor och underverk: Panerai Radiomir ägnar sig åt Galileo

av | 20 september, 2017

panerai-kopior@http://www.klockor-kopior.com

Den mest italienska av de schweiziska varumärkena hedrar den berömda forskaren genom att avslöja en ny version av sin ikoniska Radiomir 1940.

I samband med Hongkongs levande klockor och underverk återskapar Officine Panerai sitt ursprung Florentinska genom att tillverka en klocka som en souvenir av Galileo, den stora toskanska forskaren, som formulerade isochronismens lag av små svängningar av pendeln, revolutionerade tidskriftsanordningarna .

Tack vare sponsringen av Officine Panerai har Galileo Museum i Florens 2012 skapat en sektions värdutställningar som fokuserar på denna period och interaktiva multimediaenheter som illustrerar Galileos avgörande bästa kopior panerai handgjorda bidrag till tidskriftsenheternas historia. Under tiden skapade urmakaren en exklusiv samling klockor ”Lo Scienzato” för att hylla den här fysikens, filosofens, matematikerens och astronomens viktiga arv.

Den senaste skapelsen av Officine Panerai-kollektionen ”Lo Scienzato” är den här nya Radiomir Tourbillon GMT 1940 Oro Rosso – 48 mm – presenterad hos Watches & Wonders. Det sofistikerade arbetskelettet av hans rörelse P. 2005 / S, en handskalad kaliber med en turbillonregulator, slår ögat omedelbart. Varje komponent har reducerats till sin grundläggande struktur, vilket gör det möjligt att beundra arrangemanget, efterbehandling och funktion av denna rörelse i varje detalj, både i ansiktet och över botten. Men det är otvivelaktigt att turneringen av Tourbillon-buret får den bästa uppmärksamheten. Mekanismen skapad av Officine Panerai kopior är ovanlig: den utför en fullständig rotation på 30 sekunder, mot de vanliga 60 sekunderna, och roterar runt en axel vinkelrätt snarare än parallell med balansen. Den här speciella konstruktionen möjliggör en effektivare kompensation av de positionsfel som orsakas av tyngdkraften, vilket säkerställer en mer exakt tidsmätning.
Plattor och skelettbroar avslöjar inte bara de fascinerande interlacing kuggarna och titta på komponenter, de kommer också att beundras avkopplingsfjädrar inom tre fat som ger klockan en sex dagars reservkraft. Reservera återstående effekt anges på baksidan av rörelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *