IWC Kopior Da Vinci Automatisk månfas 36

av | 30 september, 2017

Avrunda den nya samlingen Da Vinci IWC kopior klockor presenterade vid SIHH 2017 finns också IWC Da Vinci Automatic Moon Phase 36, det perfekta klockslaget för dem som gillar en diskret lyx. Tack vare kontanter från den lilla diametern på 36 mm är det särskilt attraktivt för kvinnor genom den smala handleden.
IWC-kopior@http://www.klockor-kopior.com
Replica klockan är vattentät mot 3 bar och drivs av den automatiska mekaniska rörelsekalibreraren 35800. Skivans tre händer av den nya kopior IWC Da Vinci Automatic Moon Phase 36 uppmärksammas omedelbart till månens klassiska fas, med mörkblå natthimlen och månen och stjärnorna i guld eller silver. Horisonten sträcker sig mot den inre cirkulära sektionen, att klockan försilvrade strukturen ger den en tillfredsställande tredimensionell effekt. Den högkvalitativa varianten i 18 karat rödguld (Ref. IW459308) med blåmånasfaser och guld- och blåhänder är juvelen i linjen Da Vinci Automatic Moon Phase 36. För denna tidpunkt valde IWC kopior klockor designerna en Santoni alligatorhud brons, vilket särskilt förbättrar den karakteristiska hudstrukturen.

Referens IW459307 Stål är utsmyckad med en inramning med 54 diamanter rent vit, som perfekt matchar bandet i mörkbrunt alligator läderband med fjärilsspänne. Den silverpläterade dialen och guldfigurerna av timmen och minuten händer i växelvis med blå i andra hand, vilket skapar en perfekt färgkombination med månfasen, även blå och guld.

Referens IW459306 i stål, ratten, månen och stjärnorna lyser silver, medan himlen, händerna och Santoni-ringen är gjorda av mörkblå. De nya attackerna med rörliga handtag säkerställer att remmen är snäv mot din handled. Denna repliksklämma som är vattentät mot 3 bar flyttas av den automatiska mekaniska rörelsekalibreraren 35800. Case-backen i Da Vinci Automatic Moon Phase 36 är inristad med ”Flower of Life”, en geometrisk figur som Leonardo da Vinci har dedikerat många studier och mönster och IWC har valt som en symbol för den perfekta kombinationen av kreativitet, teknik och estetisk skönhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *