Cartier Ronde Cruise: En sport går in i turnen …

av | 18 september, 2017

En ny Cartier kopior klockor är alltid en händelse. Speciellt när det är helt klart lanseringen av en ny kollektion! Låt oss komma ihåg att den parisiska urmakaren och juveleraren fortfarande är Richemont-gruppens viktigaste varumärke … Var försiktig, dock kommer lanseringen av denna modell att ske först i USA i september 2015 innan de anländer till andra länder innan slutet av år.

Denna nya funktion bör uppfylla önskemålen hos klockvänner som vill erbjuda en klocka att ha på sig varje dag. En tidlös del sportig men också bekväm på semester som bakom en dator eller reser över hela världen. En perfekt vardagskompis, elegant och nykter. Särskilt då priset ska ligga under 5000 euro.
cartier-kopior@http://www.klockor-kopior.com
Framsida, eller snarare ringsidan, utan tvekan är vi på Cartier … Cadran flinqué (silver eller skiffer), romerska siffror med Cartier-namnet i 7-baren, minuterna av järnvägen, spineln (svart i dessa mot blå versioner vanligtvis ) på kron- och svärdnålarna förvånad framlagd skelettversion blued inte som vanligt hos den parisiska urmakaren … Vi är dock om bristen på Superluminova på händerna, speciellt på en sportsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *