Billiga TAG Heuer Link Kopior Klockor För Kvinna

av | 20 augusti, 2018

I stål eller i billiga TAG Heuer Link Kopior klockor för kvinna svart, med en diameter på 32 mm vattentät till 100 meter, är den nya Link Lady nu utrustad med ett armband som helt integrerar lådan vars horn har försvann. Kurvan är fortfarande kvar och finishen – speciellt för stålmodellerna – är ännu snyggare: S: t hela konturet på S har glansen av polska, medan den övre ytan på varje länk är fullt borstat.
tag-heuer
Minns att länken ursprungligen skapades 1987. Det är först och främst ett omedelbart igenkänt armband, med länkar ritade i form av S. Förutom ikondesignen som har blivit, förblir detta armband en referens när det gäller ergonomi och komfort på handleden. Faktum är att varje länk är TAG Heuer Link Kopior Klockor, rund, rund, rund på sidorna, vilket ger den enastående flexibilitet att bära. Observera att detta är första gången en länk är tillverkad helt av keramik: antingen polerad eller slipad för ett mycket modernt matt utseende. Kom ihåg att keramik, förutom att vara lätt och reptålig, är hypoallergen. Det kommer också att behålla sin färg utan att någonsin tarnishing. Stålmodeller är krympta eller inte. Till sist är en klocka som saknar urmakare fortfarande elegant och sportig.
tag-heuer-kopior
Lådan är halvvägs mellan den runda formen och TAG Heuer Replica klockorna i sina fyra hörn. Den fasta inredningen är väldigt närvarande tack vare en bredpolerad sneda och en fästring som kan vara antingen polerad eller uppsättning med diamanter. Alla rattar – och det är lite synd – är i pärlemor. Vissa har ett lager svart eller grå lack. Ett datumfönster klockan 3 och polerade fasetterade index kompletterar uppsättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *