Titta på recension: Hublot Big Bang Unico Titanium Ceramic 42mm Scales Things Back A Bit replika klockor

av | 6 februari, 2020

När det gäller min uppfattning upptar Hublot två knappt korsande dimensioner. Först finns det premiärskapets fotbollsspelare och fotbolls-fruar Sellita-utrustade dyra utseende. Dessa har redan perfekterats för att möta de ganska enkla förväntningarna från deras målgrupp. Sedan finns det världen av Hublot som vi tittar på i dag, Hublot som tar urmakeri och dess alla aspekter mycket på allvar. Se Hublot Big Bang Unico Titanium Ceramic 42mm kronograf, en mer skalad bakgrundspresentation av Hublots mycket kapabla rolex replica interna kronografkaliber Unico.

Tillsammans med det ultrahöga sortimentet av MP-kalibrar är Unico (och MECA-10, för den delen) Hublots sätt att säga världen att de inte bara kan göra moderna, skräddarsydda, högpresterande rörelser – utan de också älska att. Och med detta ligger de redan före ett antal andra, mycket mindre kontroversiella men mer historiska varumärken som sällan gör lika mycket med sina rörelser som Hublot. Men Hublot slutar inte där och arbetar hårdare med den kreativa utvecklingen av banbrytande material än någon annan klocktillverkning inom sitt segment. Det finns noll tävling i den avdelningen – till Hublots kredit och skam för resten. Skrapfria 18 k magiska guld, vibrerande keramik (och mycket mer att komma dit), alla tillverkade internt, är bara toppen av isberget.

När det gäller hardcore, traditionella klockälskare, är Hublots kamp, ​​om vi kan kalla det så, att många bland oss ​​går ut ur vårt sätt att utöva vår Guds givna rätt att bli arg på fotbollsspelarnas klockor och ännu värre , har att ilska tjäna som anledningen till att ignorera de andra klockorna som faktiskt hjälper till att främja den typ av urmakeri vi alla gillar. Material, hantverk och klockrörelser har alla, på mer än ett sätt, avancerat stor tid av Hublot.

Men saknade mönster som var mer anpassade till de allt mer återhållsamma tiderna, estetiskt sett, med en mer kompakt storlek och en mindre skrikig version av … allt. Fram till nyligen var varje Hublot-klocka som skulle kryssa för de rätta horologiska rutorna – nya material, coola interna rörelser, relativt mer bärbar estetik – fortfarande antingen för stor på 45 mm eller helt enkelt för dyr för vad den var. Misför mig inte, prissatt till € 18.600, Hublot Big Bang Unico Titanium Ceramic 42mm är fortfarande mycket dyrt, men inte bara är det priset nära där det borde vara jämfört med funktionsuppsättningarna för rolex replica konkurrerande klockor, men detta mindre Unico verkar också passa alla de nygrundade kriterierna för en relativt mer diskret presentation, inklusive en mer rimlig ärendestorlek. Och så jag bestämde mig för att granska denna 3 mm mindre presentation av Unico för de välklackade klockälskare som uppskattar och njuter av Hublot för sin horologifokuserade dimension men ändå hittade en klocka kompakt och bärbar nog för att fungera som deras inträde till Hublot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *