Fake Cartier (LIVE)

av | 2 december, 2019

Under årets SIHH Cartier-mässa – med totalt över 100 (!) Nya produkter – visade det sig vara ett av de mest aktiva varumärkena. Vissa nybörjare är modeller med outtypiskt implementerade komplikationer.

Även om Cartier kan skryta med en lång och intressant historia såg ingen för honom för mindre än 10 år honom som en seriös spelare inom segmentet ”high watchmaking”. Allt förändrades tack fake rolex vare Carole Forestier, som 2006 gick med i företaget och på bara åtta år lyckades presentera varumärket från en helt annan sida – inte bara som en producent av dyra smycken, utan också extremt innovativa och komplicerade klockor. Och även om den schweiziska portföljen inkluderade många ikoniska modeller, är det först nu som varumärket har vunnit prestige och i allt högre grad kopplas till produktion av timers.

Nedan kommer jag att försöka presentera de mest intressanta av årets modeller i några meningar. Vissa av dem kommer definitivt att ses närmare under året.

Caliber de Cartier Diver
Låt oss börja med den modell som vi redan har beskrivit HÄR och som verkar vara av stor vikt för Cartier. För det första eftersom det är ett försök att komma in i ett nytt segment – sportklockor. För det andra – timern, till skillnad från de med tourbillon och eviga kalendrar, förblir inom räckhåll för plånboken för många människor och schweiziska räknar med innehållet i många av dem.

Klockan kombinerar funktionerna i modellen Caliber de Cartier (kuvert, index) med funktionerna i en riktig dykare (remsa, spetsskydd). Och även om jag personligen inte gillade till exempel äktenskapet med arabiska siffror med en ram med romerska siffror på urtavlan och ratten på en liten sekund (i floden föredrar jag den centrala sekunden), uttryckte många människor under presentationen mycket positivt om hela kompositionen. En rolex replica sak att erkänna: den nya ”dykaren” – finns i stål, rosa guld och kombinationer därav – passar mycket bra på handleden.

1904MC-mekanismen användes för att driva klockan. Låt mig påminna er om att syftet med skapandet främst var riktigheten av gång. Det är härifrån två vårtrummor, och bara 48 timmars reserv. Dessutom är arbetet lätt att underhålla.

Rotonde de Cartier Earth and Moon
På denna klocka stötte jag för första gången på en komplikation av indikationen på månens faser, som implementeras … på begäran. Tryck bara på knappen i timmar. 4, och under romerska index kommer ett ”element” att komma ut som kommer att stoppa och indikera den aktuella fasen. I bakgrunden kan du se en sköld av lapis-lazuli, som glittrande i olika färger får upp bilden av himlen. Allt detta skapar en något saga aura för denna generellt statiska komplikation.

Det finns ytterligare två komplikationer i Rotonde de Cartier fake Cartier Earth and Moon-modellen: lokaliserad vid 6 tourbillon och tidsindikering i den andra zonen (urtavla examen i ett 24-timmarssystem).

Arbetet med alla indikationer hanterar den stora (40 mm) 9440MC-mekanismen (3Hz, 362 element, 72h kraftreserv) i den delvis skelettformade versionen. Det förseglades i ett platinahölje med en diameter på 47 mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *