Svart Dial Hublot Classic Fusion Power Reserve Titanium Klockor Kopior

av | 31 januari, 2018

Den polerade titanväska Black Dial Hublot Classic Fusion Power Reserve Titanium Klockor Kopior är raffinerad av någon standard, än mindre för ett varumärke som tenderar att gå för starkare designval som Kopior Hublot. H-skruvarna lägger till en maskinkant till det, och även om det här är en smakfråga, älskar jag personligen att de inte alla är jämnt anpassade. Den är elegant och tunn, men den här klassiska fusionen behåller det aggressiva Hublot-utseendet. Men efter att ha spenderat tid med klockan måste jag säga att den växte på mig och blev en topp bärare i min rotation.

kopior-hublot

Om du inte är den ”typiska” Hublot-fläkten, kan Hublot Classic Fusion Power Reserve Klockor Kopior vara värt att titta på. Och du kanske inte gillar Big Bang, Classic Fusion, eller några iterationer av antingen, men det är omöjligt att neka varumärkets överklagande och framgång samt deras konsekvens i att förbättra sina produkter. Att ta sig till klockan i sig, skulle det 45mm breda fallet normalt vara på den övre änden av en önskad storlek för mig, men med tanke på dess slimness, skulle jag faktiskt inte ändra den en bit.

Många märken kommer att bli kända som synonymt med en viss klockmodell av ett stort segment av klockflockpopulationen, men det är inte att säga att andra erbjudanden inte är imponerande verk av design, material och teknisk prestation. Efter att ha på Hublot Classic Fusion Klockor Kopior under en längre tid lärde jag mig att njuta av tystare Hublot syskon på ett sätt som gör det möjligt för mig att uppskatta det oavsett Big Bangs skugga.

Hublot Klockor Kopior, introducerad 2004, har varit den mer diskreta, subtila syskon i Hublot-linjen. När det gäller klocknomenklaturen är Big Bang ungefär lika ”autologiskt” som du kan få – en hög och fet armbandsur som är utformad för att få uppmärksamhet. Hublot är ett märke med en hängiv och lojal fanbase av flera anledningar förutom att släppa några riktigt fantastiska klockor. Till exempel ger de en stor servicenivå som är uppfriskande för många köpare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *