Rolex klockor greps i raid på DHL kurir

av | 14 september, 2017

rolex-kopior@klockor-kopior.com

Fyra eller fem svartklädda och maskerade män slog tisdagen den 15 maj på Diemerhof i Diemen en kurir DHL. Polisen har släppt bilder.

Kuriren levererade omkring 11.00 ett antal kasser med Rolex klockor hos ett företag där, när gärningsmännen plötsligt uppträdde och hotade att skjuta honom om han inte var lugn. Gärningsmännen tog av med lutningen i en väntande Volkswagen Transporter. Den bilen hittades brinnande några minuter senare i parkeringsplatsen Venus i Amsterdam.

Garage
På övervakningsvideoen kan du se att förövarna av parkeringsplatserna i en vit BMW 3serie. Den här bilen är torsdagen den 17 maj, två dagar efter rånet, funnits bränt ut i Zaandam. BMW var utrustad med stulna skyltar med skyltfält 35-RLB-7. Det ursprungliga tecknet visar att 56-ZS-JJ är och den bilen är 5 eller 6 maj stulen från Da Costa Kade i Amsterdam.

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter som användes för att attackera på DHL-kuriren var antagligen också använd i ett inbrott i ett lokaler på Amsterdam Sumatrakade tidigt på morgonen den 20 februari. Två av de fyra förövarna flydde sedan i en mörk Volkswagen Transporter. Vittnen har sett att Transporter också hade skyltskylten 56-VJR-5, som Transporter på övervakningsvideoen i Diemen. Det verkar vara en förfalskad registreringsskylt på en Opel Vivaro som annars inte har något att göra med dessa problem.

Audi RS4
I affärer insamlades på Sumatrakade en annan bil. Två av förövarna flydde i Transporter men det har noterats att de andra två i en grå Audi RS4 lämnade med registreringsnummer 96-XT-GJ. Och Audi RS4 är tre dagar senare den 23 februari återigen involverad i en sprickande tudel i Leiden.

förövare
Det handlar om fyra eller fem svartklädda förövarna, av vilka man är något plättare än de andra.

Ring ett vittne
Polisen vill ha ikväll för att komma i kontakt med en man som har varit lite efter 0810 tisdag morgon den 15 maj vid Venus-Mercury-parkeringen på lägenheten i Amsterdam. Transporter är bara en halvtimme bort från garaget, när han går upp till parkeringen, titta bara inuti och spring sedan igen.

Vittneanrop 2
En kvinna gick förbi DHL-kuriren precis innan han anfölls.

Vittneanrop 3
När rånet ägde rum runt klockan 11:00 körde någon en scooter nära Diemerhof runt.

Plundra
De tog så småningom sju låda med en stor mängd dyra kopior Rolex klockor. Men det fanns 15 så kallade dummy klockor att se till att han hänger ihop utan klockan i det, som ändå är mycket värdefullt. Polisen vet nu att det finns ett antal utländska erbjudna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *