patek philippe, salone riapre i bond st.

av | 11 oktober, 2017

patek philippe återupptar sin bond street butik i london i morse efter nio månaders utökning och förnyelse.

london patek philippe salongen har vuxit i storlek från 85 och m – 420 – och m ska nu ge den största särskilt se närvaro på bond street med 21 montrar som bär den största mängd patek philippe klockor i förenade kungariket, inklusive stora komplikationer och haute – joaillerie modeller.

thierry stern, ordförande för patek philippe kopior sa: ”london bond street salong övertogs 1997 vid tidpunkten för min fars ordförandeskapet. det är en del av den historiska och prestigefyllda patek philippe adresser vid rue du rh ô ne i genève och vend ô mig i paris.vi har alltid velat utvidga och förbättra vår närvaro på den där gatan och är glad att tålamod har slutligen betalat sig med detta unika tillfälle. ”

Patek-Philippe-kopior@http://www.klockor-kopior.com

salongen är uppdelat på två våningar och som utformats av kända franska designer reda amalou inspirerades av art deco period samtidigt som erbjuder det utrymme som en modern tolkning genom sed inredning och belysning, som särskilt utvecklats för patek philippe.material, inbegripet läder, alabaster, sycamore och brass valdes för att bilda en subtil vardagsnära färger från ljust beige till mörka brons.

ed butland, salong direktör, läggas till: ”efter nio månader för utveckling och konstruktion av denna vackra plats vi gläder oss åt att öppna dörrarna till vår omdömesgilla kundkrets och uppmana dem att uppleva detta speciella miljö.”

salongen är främsta kännetecken är en imponerande 2.6 och m ljuskronan som består av alabaster kuber i olika storlekar, avstängd från en brons ram.alabaster används också för en kombination av paneler, monterade på brons ramar, för att bilda en sex meter hög mur av sten och mjuka ljuset.

kunderna vill ha mer diskret miljö kommer att tjäna på himmelska plats, som är hem för en stor trä ristade målning när bottenvåningen egenskaper en toppmodern kundservice centrum, bemannad av två heltid patek philippe utbildade urmakare.

det utrymme som inleddes för första gången under patek philippe namn 1984 innan förvärvas av patek philippe och renoverade under 1997.det var sista renoverade under 2006.patek philippe som förvärvats före detta ur schweiz plats bredvid under 2014, för att möjliggöra utvidgningen.

salongen är öppet måndag till lördag, från tio till kl. 18.00 och är stängt på söndagar.salongen är ett av tre patek philippe helägda detaljhandeln utställningslokaler tillsammans med genève och paris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *