Överlägsen kvalitet Breitling Galactic Unitime: Travel Instrument Kopior Klockor Young Professional

av | 20 december, 2017

kopior-breitling@http://www.klockor-kopior.com

Första nyhet är mer synliga stål 44mm (vattentät 100 meter) dekorerad med en slät bezel volframkarbid. Påminna om att detta är ett mycket hållbart högteknologiskt kompositmaterial vars ursprungliga färgkontrast subtilt med polerat stål. Volframkarbid är tillverkad av volframpulver, gjutna hög temperatur och högt tryck.

Resultat: makalös hårdhet, nästan fem gånger högre än för stål och en reptålig yta stötsäker och tid (ungefär som den keramiska så). Denna futuristiska ring som omger en svart eller vit urtavla med rörliga stads skiva, kör 24 timmar och centrum dekorerad med en filigran världen. Läsbarhet förbättras av index och överdimensionerade händer markeras med luminiscerande beläggning (för att vara synliga på natten).

Majoriteten av moderna kopior Breitling är utformade med en enda låda med 13-15 sidor. Denna speciella funktion kommer att göra att klockan blir svår, utan de rätta verktygen. Därför för att förhindra skador, behöver du rätt verktyg, en stadig hand och en hel del patience.Parfois, om lyckan är med dig, kan du vara en Breitling som inte har varit väl stängd. Om du är en av de lyckliga glada, kommer du att kunna öppna den med en orb – ett silikon boll för att öppna de bakre höljen klockor. Men om du är en del av 99,9% av befolkningen, är du inte turen att ha en dåligt skruvas bostäder, måste du använda en mer sofistikerad verktyg för ouvrir.Il kommer att behöva en uppsättning av speciella tips att öppna känsliga flerbostads faces.Certains professionella juvelerare vägrar att öppna en Breitling, de är rädda för att slå tillbaka. Vissa riskerar att använda en Jaxa typnyckel för att öppna den. Ett grovt misstag. Använd aldrig någonsin, Jaxa en nyckel för att öppna en Breitling.Elle klocka kommer att skada klockan eftersom det inte överensstämmer perfekt till baksidan av målet, även de av hög kvalitet. Käftar verktyget kan halka och skada ryggen lämna märken som kommer att orsaka andra problem senare, vilket till exempel inte använda bra tips, eftersom det passar så mycket exakt.
kopior-breitling-1@http://www.klockor-kopior.com

Motorsida, den här modellen inbjuder till det nya Caliber ”house” B35. Denna universella tidsautomatiska rörelse (den första tillverkningen av Caliber Breitling Superocean Kopior Klockor utan Chronograph) står för sin revolutionerande användarvänlighet. Att bara dra kronan och vrida den framåt eller bakåt, i steg om en timme, att korrigera med en enda gest alla indikationer på ratten, med automatisk justering av datumet på lokal tid, i båda riktningarna.

För att säkerställa denna oöverträffade funktionalitet har Kopior Klockor Breitling utvecklat två patenterade innovationer avseende differentialsystemet och länken mellan stadsskivan och rörelsen. Kalibreringsenheten B35 (kronometer som är certifierad som alla Breitling-rörelser) åtföljs också av två andra patent som gäller lindnings- och tidsinställningssystem. ”Sist men inte minst”, visar denna kaliber en mycket bra strömreserv på 70 timmar.

Tekniska särdrag
kopior-breitling-2@http://www.klockor-kopior.com
Tillverkning Caliber Breitling B35, officiellt kronometer certifierad av COSC, automatisk högfrekvens (28 800 alternationer), 41 juveler

Strömreserv över 70 timmar

Funktioner: Världstid och kalender

44 mm stålfodral med volframkarbidfäste
Skruvad krona. Domed safir kristall, dubbelsidigt antireflekterande

Vattentålig till 100 m

Urval: Antarktis vit eller Trofé svart

Pilot stålarmband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *