Omega hippocampus planet Ocean Michael Phelps begränsad upplaga klockor

av | 20 oktober, 2017

inte bara håller mästaren simmaren Michael Phelps rekordet för den mest inredda olympiska hela tiden, han har också rekordet för de flesta olympiska guldmedaljer, de flesta olympiska guldmedaljer i enskilda evenemang och de flesta olympiska medaljer i enskilda evenemang. Det är en oöverträffad 28 totalt olympiska medaljer, av vilka 23 är guld. Phelps gick i pension förra året efter 2016-OS i Rio, och som en vän till olympisk officiell tidtagare och schweizisk watch maker Omega kopior sedan 2004 firar Omega Seamaster Planet Ocean ”Michael Phelps” Limited Edition klockan sina fantastiska prestationer.
kopior-omage@http://www.klockor-kopior.com

Omega Seamaster Planet Ocean ”Michael Phelps” Limited Edition klocka baseras på Seamaster Planet Ocean Ocean Chronograph 45.5mm klocka som meddelades förra året (hands-on här). Den har ett rejält 45,5 mm rostfritt stålfodral och den uni-riktiga inredningen är unik eftersom den är gjord av polerad blå keramik men har de första 15 minuters markering inläggna med orange gummi. Fallet har också en heliumventil och är hemma i vattnet som Phelps med ett vattenmotstånd på 600m.
kopior-omage-1@http://www.klockor-kopior.com
Blå är ett återkommande tema för den här utgåvan av Seamaster Planet Ocean Chronograph. Skivan är gjord av en ljus vit keramik och har blåa tillämpade timmarsindex fyllda med vitt luminescerande material. Hanterna för timme, minut och central kronograf sekunder är också blåa. Vid klockan 9 har du ett blått dotterbolags sekundsklocka med en blå hand i hand. Och klockan 3 har du en 12-timmars kronograf totalizer, som också är blå med en blå timmars klockor kopior hand och en orange minut mot hand. För att slutföra utseendet kommer klockan med ett blått gummistropp med blå-orange gummifoder och oransömmning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *