OMEGA globemaster anländer, klockan Eddie Redmayne

av | 9 oktober, 2017

Omega-kopior@http://www.klockor-kopior.com

Leonardo DiCaprio har också blåsat honom sin andra Oscar för bästa skådespelare, men det låter verkligen inte Eddie Redmayne avstå från de mest eleganta männen i världen. Klassiskt utseende, skräddarsydda kostymer, skräddarsydda skor och naturligtvis en fantastisk mekanisk klocka på din handled: Style har träffat honom i Los Angeles vid lanseringen av Globemaster ”Annual Calendar” av replika omega, varav den brittiska skådespelaren är perfekt märke ambassadör. ”Historien om detta hus har alltid fascinerat mycket,” berättar han, ”från sin födelse när 1917 inledde den brittiska flygvapneten indossarne kopior klockor i flygning upp till landningen på månen. Omega har en historia så rik, är ett enastående varumärke för att vara associerad. ”

”Eddie har valt oss, inte tvärtom”, bekräftar leende VD Stephen Urquhart och får berätta för nyheterna om Globemaster och Certification Master Chronometer, bekräftad av ett numrerat kort som låter dig visualisera hur timepieceen (inte något prov, men precis vad du köpte) toppade de åtta intensiva testerna Swiss Federal Institute of Metrology, inklusive de som säkerställer operationen när de utsätts för starka magnetfält (upp till 15.000 gauss). Denna certifiering garanterar att den ständiga användningen av smartphones, tabletter och alla enheter som omger oss replika omega 007 klockor uk varje dag påverkar inte klockans noggrannhet.

Men tekniken är inte allt. ”Globemaster-designen är otroligt vacker”, förklarar Redmayne. ”Han har en klassisk överklagande, eftersom den är inspirerad av en klocka som Omega kopior producerade på 60-talet, men också mycket modern. Det är ett föremål som jag kan bära med allting. Kanske det är därför jag älskar honom. ”Särskilt slående är den ikoniska ratten” Pie Pan ”, känd av Constellation of 1952-modellerna och omgiven av en fasad med rundade kanter. De centrala händerna i timmar, minuter och sekunder samt indexen är belagda med Super-LumiNova. ”Jag gillar inte klockor för pratsam och ostentatisk, men ändå vill jag känna vikten och berättelsen om vad jag har på handleden. Det får mig att känna sig starkare. ”Eddie Redmaynes ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *