Kopior klockor Tag Heuer SLR kaliber s laptimer

av | 22 september, 2017

Kopior klockor TAG Heuer är en känd märke klockor som tillhör LVMH-gruppen, baserad i La Chaux-de-Fonds, Schweiz, som innehar en århundradig tradition av prestige och engagemang för klyftan av kända gränser för urmakare innovation och kreativitet , eller som mottot sammanfattar det: kant-Schweiz sedan 1860.

Märket har byggt över åren ett väl etablerat internationellt rykte för att skapa mycket innovativa armbandsklockor och kronografer definierade främst av en ny sportdynamik och den berömda schweiziska oklanderliga funktionaliteten.

Den nya TAG Heuer SLR Caliber S Laptimer Chronograph innehåller den senaste generationen av elektromekanisk rörelse. Den har en exklusiv revolutionerande teknik, som är inspirerad av motorsportbilar och ger ett chronografin ultra-sofistikerat armband som skapats för att möta behoven och förväntningarna hos tävlingsfläktar runt om i världen. Den komplexa rörelsen kan spåra intervall mycket lite tid, genom sina retrograde funktioner på 1/10 och 1 / 100th av en sekund, och även klockan har en indikator på det bästa varvet som kan spåras till 20 varv.

Designen av SLR Caliber S Laptimer-kronografen håller det kraftfulla bullret som orsakar adrenalin Hästarna tvingar lös en mäklare och det massiva rostfria skalet, som mäter 47 mm i diameter, definieras av sportighet smakfullt och kurvor dynamiskt. Dessutom innehåller lådformen två räfflade kronor, inspirerad av designen av en racerbil, tillsammans med knappar som passar perfekt med den ergonomiska siluettens mycket funktionella kronograf.
kopior-tag-heuer@http://www.klockor-kopior.com
Modellen innehåller skrapresistent safirkristall, både behandlade reflekterande delar, med 100 meter vattentåliggärd, liksom en fin detalj i detaljer, modellen av karaktären hos titankarbid slutar till bezel-takymetern.

Caliber S SLR Laptimer chronograph har svart kryddig ratt kraftfullt eller silver utrustat med ett mönster av vertikala ränder också färdigställd med tre handen applicerade, räknare mittpunkt: varvräknaren, som är i läget klockor kopior 12 ’med en lägesindikator som ligger Chrono-9: 30 position, och en indikator på bästa varvläge, placera vid 2:30. Klockan har också två räknare, retrograde 1/10 sekund, placerad kl 4:30 och respektive den andra 1/100: e placerad vid 7:30. Ett ögonfråga kommer säkert att lägga märke till många avancerade detaljer, såsom antal timmar som appliceras på en svagt krökt hand, timmen av ljus satin, rippade kronografhänder, markörer lysande timme eller inuti tvåriktad roterande kant, men framförallt att är nöjd med sportens övergripande raffinement och förfining av stycket, som också kompletteras med ett stålarmband 5 rader eller valfritt band naturligt svart gummi, vilket ger ett kraftfullt uttalande om ägarens stora passion för den fascinerande världen av sportbilens första klass, allt för ett mycket exklusivt pris på $ 2,395.00 från.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *