Hublot tillsammans med italienska oberoende för chronografen Classic Fusion samling

av | 17 oktober, 2017

Partnerskapet som associerar Hublot i Italien Independent och Lapo Elkann har producerat två samlingar. Om hittills varje utgåva var en efterföljare av den legendariska klockan Big Bang Unico, hälls magiken i denna utomordentligt kreativa synergi på Classic Fusion-modellen. Hans namn verkar predestinarlo till denna nya speciella serie: en klocka hade aldrig nått en lika grad av fusion av classicism och innovation.
”Vi är väldigt stolta över att fortsätta detta samarbete med Italien Independent och Lapo Elkann, vars kreativitet och personlighet vi fortfarande är överraskad varje dag. Detta nya projekt var en extraordinär upplevelse för oss: sätta kapaciteten för teknisk innovation och en vilja att experimentera med Hublot till tjänsten för det monumentet. Italiensk elegans, som är Rubinacci och enastående känsla för stil Lapo Elkann. Classic Fusion Italian Independent representerar verkligen sammanslagningen av dessa tre utmärkelser ”, säger Ricardo Guadalupe, VD för kopior Hublot klockor.
kopior-hublot@http://www.klockor-kopior.com
”Som en kreativitet har jag alltid anpassningen och” skräddarsy ”mitt i mitt projekt, för för mig representerar det sann lyx. Det är i denna anda som jag skapar och designar unika föremål som matchar min smak och mina behov, men ger också nöje och tillfredsställelse för mina kunder. Jag uppskattar att de verkligen blir mina, de blir särpräglade objekt, och det är vad som händer med klassiska samlingen Fusion Italian Independent ”, tillägger Lapo Elkann, grundare och konstnärlig chef för italienska oberoende

Ett uppdrag syft ”skräddarsyddat”, det måste sägas, av Lapo Elkann, som ofta kallas ”den mest eleganta mannen i världen” och det gjorde ”custom” och skräddarsy sin egen särskiljande signatur. Lapo har faktiskt skapat ”Skräddarsydd” -programmet till Ferrari, ett koncept som har tagit sig upp och utökat med Garage Italian Customs (bilar, båtar, flygplan, helikoptrar, med en extra nivå av anpassning och kreativ innovation för hela industrins rörelse ”). Det gäller också detta kunnande för de skapelser han designade för Hublot och Italian Independent.

Rubinacci-skräddaren valdes inte slumpmässigt. Sedan 1932 har tre generationer Rubinacci lyckats leda till denna institution av god smak och maskulin elegans: Gennaro, grundare morfar, Mariano fader äger för närvarande det napolitanska hemmet och, naturligtvis, Luca, en av de mest fotograferade männen på planeten tack till sin unika stil, chef för Milan boutique. Med sina kunskaper klädde de sig som hertigen av Kent och sångaren Bryan Ferry, som naturligtvis passerar Agnelli-familjen, som är värdig arving Lapo Elkann.

I hans arkiv har Rubinacci hus den finaste samlingen av antika tyger. Det är här, bland 60 000 kvadratmeter dyrbara houndstooth, tweed och sammet många, Hublot och Lapo Elkann hittade en samling tartan, ullväv i färgglada målningar från 70-talet, som återupplivades i att integrera Classic Fusion-kronografversionen. Dial och rem tillverkas sedan med sina värdefulla tyger för att erbjuda detta utbud av klockor kopior med en diameter på 45 mm ett slutresultat med extrem elegans.

”Jag valde dessa vävnader tänker på kläderna vi gör till Lapo Elkann, som börjar med extravaganta färger som en mångfärgad tartan av sportnyanser upp till en pied de klassiska poule, mycket italiensk herre som jag ville svartvit med hänvisning till hans lag hjärta, Juventus av Turin. Jag hade aldrig föreställt mig att du kunde lägga ullen på banden och på klockans ansikte. Hublot har gjort det och slutresultatet är bortom mina förväntningar. Vi har en balanserad klocka, med en effekt varken för tung eller för ljus på ”avslutar Luca Rubinacci-mönstret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *