Den vackra smartwatch kopior Breitling. Men det kostar 80 euro

av | 15 september, 2017

kopior-breitling@klockor-kopior.com

Breitling kopior får också på smartwatchens bandwagon med en hybridprodukt. Mer chronograph smartwatch, kan fortfarande kommunicera med din smartphone. Priset är svindlande, mer än 80 euro.

Breitling chronograph Exospace B55 är en hög profil och med en kallt smart. Breitling Chronograph samtal är inte ansluten till väskan.

Exospace B55 levereras med en ganska klassisk, nykter och professionell men med skillnaden att ha två skärmar från en enda rad (över och under märket) som lägger till smarta funktioner: det här låter dig visa meddelanden replika klockor från applikationer som e-post , SMS och whatsapp, varna dig när ett samtal kommer att visa namnet eller numret på den som ringer. All Bluetooth Low Energy, inte tillfälligt, tar avgiften ungefär ett par månader.

Eftersom vem köper en kronograf som denna köper främst en klocka kopior, inte en smart telefon med remmen; Exospace B55 visar också dina möten i kalendern och i praktiken, om vi vill vara pragmatiska, gör allt vi förväntar oss av en smartwatch.

Priset lägger emellertid det i utbudet av lyxartiklar och anledningarna finns där: börjar med titaniumväska och safirkristall, kära för dem som följer smartphones världen. Detta speciella glas som skyddar bildskärmen, lovar exceptionellt motstånd mot märken eller repor och är reflekterande på båda sidor (detaljer förmodligen mycket uppskattad av de som flyger). Men hjärtat av kvartsmekanismen är systemet SuperQuartz, som leder rörelsen till elektroniskt kompenserat kvarts, vilket kan drastiskt minska, under tiden, skillnaden i sekunder ”förlorad”.
För att slutföra budgeten finns de klassiska kronograffunktionerna, som nedräkning, larm / alarm och UTC-tid. Allt i bara 80g i vikt. I stället vet vad som väger mycket mer priset: drygt 80 €, men fans av denna typ av kronografer vet redan att de går när du riktar in ett varumärke så.

Frågar bara om framtiden för bärbar handled representeras, som i det här fallet, av riktiga smarta klockor med en liten del, men det är allt han behöver, snarare än från smarta smartphone-armband som de flesta också tittar på. De stora varumärkena inom klockindustrin verkar föredra den här typen av lösning: klassisk mekanism med en liten injektionsförbindelse. En sak är säker: en kronograf av detta slag, men kostar mycket, blir förvisso inte föråldrad efter ett år eller två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *