De bästa Patek Philippe klockorna anländer i New York i en stor utställning

av | 26 oktober, 2017

Patek-Philippe-kopior@http://www.klockor-kopior.com/Den stora reseutställningen av patek philippe kopior kommer i New York, som påminner om Patek Philippe från 1800-talet. Där kan du tänka på den nuvarande samlingen, historiska bitar eller den äldsta klockan i dess museum, daterad år 1520.

I januari 2012 skapade Patek Philippe den utflyktsutställningen Art of Watches Grand Exhibition för att göra sig kända i olika delar av världen historien om varumärket och klockkonsten som nu används i sin produktion. Det första mötet ägde rum i Dubai , följt av München (2013) och London (2015). Denna institution är redan institutionaliserad årligen och kan ses i New York fram till 23 juli och kommer att ha sitt säte som en av stadens mest emblematiska platser, Cipriani 42nd Street.

Det kommer att bli första gången i historien om etableringen av inrättandet av dess inre, en struktur av två växter lyfts upp för att rymma de olika utrymmena som sammanställer samlingen. Det kommer att vara ca 1.225 m2 som delas mellan ett teaterområde , aktuell samling, historiska bitar och tillämpad konst, bland andra rum. Den här utställningsutställningen varar bara en tradition som Patek Philippe har fortsatt i åratal för att publicera sina skapelser genom offentliga utställningar.

Man måste komma ihåg att transportmedel för ett århundrade sedan inte var de nuvarande, och att potentiella kunder ofta inte alltid haft möjlighet att resa till storstäder för att se märkesklockorna, mycket mindre gå till Genève för att få veta tillverkningen . Naturligtvis genomfördes många av sina reseutställningsprodukter i den godkända biografin av patek philippe 1979 london som publicerades förra året. ”I 1800-talet var många av hans prisbelönta stycken triumfturer över hela landet, och ankomsten i ural städer var nöjd med stora utrymmen i lokalpressen. ”För Foulkes hade Patek Philippe annonser samma inverkan som affischerna i det senaste Paris-mode. De var symbolen på en avlägsen värld och , kom ihåg, de mest komplicerade och tekniska instrumenten som gjordes av människans hand. Förbjudna objekt som blev den första önskan om en framtid och drömde om rikedom.

Utställningarna har idag förlorat exklusiviteten av att presentera de mest speciella bitarna, vilket beror på media och sociala nätverk. Tanken med Art of Watches Grand Exhibition, med 450 stycken utsatta, går vidare: nu är det att flytta Genève tillverkning på insidan av Cipriani så att besökare inte bara kan upptäcka de mest extraordinära klockorna av kopior Patek Philippe klockor, men se i dem de gjorda. En upplevelse som ger särskild känsla i den så kallade tillämpade konsten (métiers d’art in original franska) och varav tillverkningen är en av dess viktigaste valedoror i klockindustrin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *