Cindy Crawford firar 20 år på Omega

av | 16 september, 2017

omega-kopior@http://www.klockor-kopior.com

Supermodellen Cindy Crawford Omega kopior presenterar ny kampanj för sitt tjugoåriga samarbete

Cindy Crawford är en del av Omega-familjen sedan 1995. Flaggskeppsmodellen från 1990-talet är den äldsta varumärkesambassadören för schweiziska klockor. Ursprungligen valdes hon till stil och deltagande i mode. Men genom åren har det internationella varumärket och toppen rapporterat att de delar samma värderingar: ett engagemang för skönhet, kvalitet och förtroende.
Dessutom investerar Cindy Crawford 100% i alla sina projekt. Därför är det sant att Omega. Det deltar inte bara i reklamkampanjer för varumärket, men det har ett uttryck i utvecklings- och kommunikationsprodukterna.
För att fira deras 20 års samarbete säger toppen: ”Det har varit en otrolig resa under de senaste 20 åren var oförglömlig När jag började arbeta med Omega 1995, hade varumärket redan ett gott rykte de var !. på marknaden sedan mitten av 1800-talet och har blivit erkända över tid på många områden, inklusive sport. Inte glömma självklart deras förening med NASA under deras första resa till månen. Jag hade tur att kunna ge min åsikt i modellernas design. Jag är stolt över att OMEGA idag är erkänd för sina tekniska innovationer, säger ikonen och supermodellen.
I det här årsdagen är Cindy Crawford enkel. Inga krusiduller, det lyfter perfekt ut produkten. En perfekt ambassadör.
Vad tror du ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *