Billiga IWC Da Vinci Automatiska Kopior Klockor

av | 19 oktober, 2017

kopior-iwcDe nya IWC Da Vinci Automatic Kopior Klockor na lyssnar inte för långt, men drar inspiration från Da Vinci SL Automatic (3528) i slutet av 1990-talet. Det är en ofarlig bit som vissa kommer att hitta attraktivt och mångsidigt slitage, men han kommer förmodligen inte att lägga Da Vinci-raden på radarn hos många som redan har glömt. Uppfattningen åt sidan, det är ett intressant steg från CBI för att gå från ”Herrklockor” till en serie damer och denna ”unisex” -modell. Oavsett om du försöker fånga en bit av en större paj kommer det att lyckas för att IWC återstår att ses.

Jag nämnde 90-talsmodellen IWC Da Vinci Kopior Klockor, som också är mycket klassisk för en klocka klocka, och den nya för 2017 IWC Da Vinci automatiska klockor för att återuppliva vissa delar av dess utseende. De nya modellerna har en polypropenväska som sveper ur ringen (silver eller skiffer), med bladformade nålar som är färdiga i samma ton som de polerade siffrorna på ratten. Jag tycker att jag föredrar skifferskivan, men jag föredrar den andra blued-sekundet på silverskivan, eftersom det är lite färg.

En annan sak som kanske inte är direkt uppenbar på den automatiska IWC Da Vinci är det faktum att klackarna är gångjärn eller gångjärn. I grund och botten innebär detta att du ska få en mycket bekväm passform på handleden, även om handlederna är på små sida (eller, som pressmeddelandet uttrycker det, kommer det att passa en kvinna handled bra). Jag har upplevt den här typen av tass på andra klockor, och det ger bättre passform – till 40mm, det kommer naturligtvis inga bekymmer om ”öronöverhäng” ändå.

När det gäller det övergripande utseendet på IWC Kopior Klockor är det konsekvent (oavsett om det är på remmen eller armbandet), och det är ett solidt, klassiskt utseende. Återigen, det här påminner mig också om någon Timex-design. Det här är inte att neka något varumärke, men siffrorna framkallar denna förening. Självklart, om du hade IWC Da Vinci automatiskt och en Weekender bredvid varandra, skulle du inte ha problem att skilja dem, både i vikt och byggkvalitet. När det gäller de övergripande estetik IWC Da Vinci Automatic, är det inte en fråga om att sätta Grail syner i mitt huvud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *