Billiga Cartier Balloon Blue 40mm Extra Plana kopior Klockor

av | 3 januari, 2018

Ser tillbaka … I september 2007 presenterade Cartier Ballon Bleu 40mm extra platta kopior klockor Ballon Bleu, en rund klocka som inte såg ut som en rund klocka! Denna klocka är framförallt igenkännbar av sin klockvindare, som för första gången i Cartier skyddas av en metallbåge av stål, guld eller platina beroende på modell. När det gäller den räfflade kronan är den prydnad med en imponerande blå safir cabochon … följaktligen namnet Blue Balloon.
Cartier-kopior@http://www.klockor-kopior.com/
Det här är inte första gången Cartier presenterar en ultra-tunn Ballon Bleu klocka, men den senaste versionen är från 2011 och dess diameter var sedan 46 mm … Idag är den här symboliska modellen av urmakerns juvelerare av rue de la Paix, kommer tillbaka i 40 mm. Vad ska behaga både män och kvinnor.

Den rosa guldversionen med flinqué gråskal eller Cartier Ballon Bleu-kopior klockor visar sig vara särskilt attraktivt … Dess ultra-tunna 6,9 mm tjocka fodral rymmer en ”tillverknings” -rörelse med manuell lindning. För resten finner vi i detta stycke alla identitetsskyltar av Cartier-märket: svärdnålar och romerska siffror.

Sju år efter lanseringen har dessa Cartier replika klockor redan minskat i flera varianter (stål, guld och stål, rostguld på läderrem, tourbillon, etc.) är därför tillbaka 2014 i en ny version som är extra platt. Tecken på tiderna (vi återgår till fler ”klassiska” storlekar), diametern på denna nyhet är 40 mm. Vilket gör det till en helt blandad klocka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *