Bästa TAG Heuer Aquaracer 300m Keramiska Kopior Klockor

av | 24 november, 2017

TAG-Heuer-kopior@http://www.klockor-kopior.com

Bästa TAG Heuer 300m Keramiska Kopior huset klockor vattenavvisande 300 m ger en enkelriktad roterande bezel – att mäta de tidsgränser eller förfluten dykning – keramik, med stift 6 för posen lätt bär handskar. För mer säkerhet i djupet har tidkroppen även en skruvad krona och dubbla leder.

Det nära förhållandet mellan TAG Heuer Aquaracer 300m Kopior Klockor med vattensporter började med vattentäta fall ett fickur 1895, den första kronograf med Regatta ringa och tidvattnet indikator: mareografen / Seafarer 1950 och nu med lanseringen av den nya 2015 Aquaracer 300M.

Som officiell tidtagare och officiell tid i World Surf League och Big Wave Tour lanserade TAG Heuer en ny Aquaracer 300 Ceramic – uppkallad efter hans dyka upp till 300 meter – från olika modeller.

Den nya TAG Heuer Aquaracer Kopior Klockor kollektionen illustrerar linjens kvaliteter, men förbättrar också sitt eleganta och sportiga utseende. Varje timepiece är ett dykinstrument utvecklat för att möta de extrema kraven på professionell vattensport.

Den un-scratchable dialen har horisontella rand effekter för en avantgarde look och lysande markörer på index och händer för visning i TAG Heuer Kopior Klockor. Remarna är utrustade med en vikspärr med dubbel säkerhetslås för att förhindra oavsiktlig öppning och med en speciell dykförlängning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *