Bästa patek philippe grand komplikationer kopior klockor

av | 25 juli, 2018

Den 5004T referens skapad speciellt för patek philippe grand komplikationer kopior klockor är den första och enda versionen någonsin producerad i titan. I allmänhet gjorde repliket ”unika” klockor av Patek Philippe för Only Watch beats rekord … Denna bit, sportig design med sitt röda sömmade armband, borde inte avvika från regeln … även pulverisera de tidigare resultaten
patek-philippe
En flaggskeppsbit i Patek Philippe Grandes Complications-samlingen från 1995 till 2011, hänvisar 5004-referensen till den ultimata klassiska handskårna kronografen.

Förflyttningen innehåller 407 stycken, noggrant färdiga för hand enligt de standarder som gjorde varumärket känt. Under årens lopp har denna sällsynta allians av tre komplikationer lagts i ett hölje av diskret och tidlös elegans i vitt guld, gult guld, roseguld eller platina, såväl som i en begränsad serie stål.

Den 28: e september kommer Furstendömet Monaco att välkomna Haute Horlogeries quintessence för en exceptionell insamling till förmån för forskning om myopati av replika patek philippe stora komplikationer kopior. Only Watch är erkänt som världens första insamlingskampanj inom urvaktbranschen, och är hem till 33 av världens mest kända urmakare. Tanken? Varje erbjuder en unik klockmodell speciellt gjord för tillfället.

Minns att fullresultatet av försäljningen kommer att doneras till Association Monégasque mot Myopathies-arrangören av Only Watch med auktionshuset Antiquorum och Monaco Yacht Show, för att hjälpa till med att finansiera forskning om myopati. Duchenne, en invalidiserande neuromuskulär sjukdom som drabbar en av var 3500 pojkar, 250.000 barn, ungdomar och unga vuxna över hela världen.

Från och med den 6 september kommer en internationell utställning av dessa klocktillverkningar för män och kvinnor att resa världen: Singapore, Hongkong, Shanghai, Peking, New York, Genève och avsluta med en presentation i Monaco Yacht Show (Monaco Yacht Show September 25/28) sedan genom försäljningen på lördag den 28 september klockan 11 (GMT +1) i Belle Epoque-rummet på Hermitage Hotel.

Dess CHR 27-70 Q-kaliber är baserad på ett ”New Lémania” -utkast som uteslutande producerats för Patek Philippe och omarbetades fullständigt i verkstäderna i Patek Philippe Replica Watches. Patek Philippes ingenjörer och mästerskapsmakare lade till ett raffinerat split-second system och en mycket sofistikerad evig kalendermekanism.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *