Bästa Panerai Radiomir Black Seal Ceramica Kopior Klockor PAM 292

av | 4 april, 2018

De bästa Kopior Panerai Radiomir Black Seal Ceramica Kopior klockorna är spännande vid första anblicken: Svart, maskulin och helt enkelt fantastisk. Det är inte bara utsidan av klockan som är utomordentligt elegant, men även om klockans inre är enastående. För mekanisk rörelse med manuell lindning användes den exklusiva Panerai OP XI-kalibern.
panerai-kopior
Gooseneck-regulatorn är en anmärkningsvärd funktion för att nämna, och urmakaren kan justera skruvklockans gång i mycket fina steg. Panerai Radiomir Black Seal Kopior Klockor Viktiga funktioner i denna kaliber inkluderar Genève-ränderna på bron och 56-timmars kraftreserv.

Förutom att visa timmar och minuter, har Panerai Radiomir Kopior Klockor PAM 292 också en liten sekundär visning. Diametern på höljet är 45 mm och det är svart keramik. De patenterade sparkslingorna är avtagbara och är gjorda av stål med en speciell svart hård beläggning. Den svängande kronan och kanten av denna modell är också gjord av keramik. Sålunda matchar den skruvade stålkassetten perfekt utseendet på klockan som också är utrustad med en speciell svart hård beläggning.

Med markerade, ljusa tal och timmarkörer är ratten lätt att läsa. Indikatorn för små sekunder är klockan nio. Den antireflekterande safirkristallen användes för 2,2 mm tjockt urglas. Modellens vattenbeständighet är 10 bar (ca 100 meter). Panerai Kopior Klockor levereras med ett svart läderband. Ett måste för alla älskare av klockan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *