Bästa klockor kopior,kopior Cartier klockor sverige.

av | 16 september, 2017

cartier-kopior@http://www.klockor-kopior.com

Nyckeln till den franska juveleraren kopior Cartier presenterar en fin guilloche ratt som drar ett nyckelhål där datumet läser.

Om några nycklar har möjlighet att öppna flera dörrar, få klockor kopior att kunna komma överens om alla situationer i livet. Men vi måste erkänna att den nya skapelsen av Cartier klockan ska uppnås utan alltför stor svårighet. Raffinerad och flytande design avslöjas faktiskt, analys av extrem virtuositet, så att den kan anpassa sig till ett antal omständigheter, från den enklaste till den mest sofistikerade. Med denna modell handlar allt om balans, fasthållning och proportioner. Fan kan dock undra över orsakerna som ledde till att Cartier döpte detta instrument. En hänvisning till antika mekanismer vars fjädrar stramades med en nyckel? Faktum är att hans namn är kopplat till kronans rektangulära form, som återuppfinde, automatiskt återupptar sin position i förlängningen av denna lådan mycket sofistikerad design.

Finns i polerat stål, denna klocka 40mm med elegant och formigt ny form mycket stark fru handled tack vare närvaron av ett armband som kombinerar stål med rosa guld. Balanserad, denna bit har en fin guilloche dial som drar ett nyckelhål där datumet läser. Och för att magi inte fungerar utan en exceptionell rörelse, drivs denna underverk av en ny automatisk tillverkning Kaliber vars referensnummer är datumet för grunden för huset.

Stålfodral 40mm, ny automatisk tillverkning kaliber ref. 1847MC. Tvåriktad oscillerande vikt. Hours, minutes, central second hand och date at 6 o’clock. Stålarmband med rosa guld central länk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *