47MM Panerai Radiomir 1940 3 dagar Acciaio Kopior Klockor

av | 21 oktober, 2017

47MM Panerai Radiomir 1940 3-dagars Acciaio kopior Klockor har ett imponerande 47 mm diameter fodral av polerat rostfritt stål AISI 316L, och dess matchande ram har också tillverkats av polerat stål.

Djärv och bara oemotståndlig, denna magnifika Panerai Radiomir 1940 3-dagars Acciaio kopior Klockor PANERAI PAM 514 är en elegant blandning av polerat stål och svart läder. Inspirerad av 1940-talets Radiomirs historiska modeller, har den nya PANERAI Radiomir 1940-modellen en vintagekalfs läderrem som är redesignad, mjuk vid beröring och mycket bekväm att bära.
panerai-kopior@http://www.klockor-kopior.com
Panerai Radiomir 1940 kopior Klockor är utrustad med en mekanisk rörelse PANERAI P.3000 med manuell lindning. Denna rörelse, som har 162 komponenter, är konstruerad och tillverkad i PANERAIs Neuchâtel-anläggning och dess två fat ger en 72 timmars energibesparing.

En svart ratt i Panerai Radiomir kopior Klockor visar timmar, minuter och små sekunder, datumet är klockan 3 och de små sekunderna visas klockan 9.

Väskans baksida är genomskinlig safirkristall. Det 1,8 mm tjocka, naturligt reflekterande klockglaset har även safirkristaller och garanterar en tätning upp till 100 meter (10 bar). Ett svart läderband med ett autentiskt polerat stålspänne Panerai kopior Klockor perfekt med det övergripande begreppet klockan. Denna klocka är en absolut gåva för alla klockbekännare, och vår rekommendation skulle vara att placera en annan beställning för en Brown Calf Strap Assolutamente-rem med ditt köp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *